Хуманитарно вече “Суботица љуља срцем”

У суботу, 27.02.2016.год., одржано је хуманитарно вече "Суботица љуља срцем" у хотелу "Патриа", том приликом прикупљено је 162.700 динара намењених Дому за децу "Колевка". У оквиру програма одржана је продајна изложба радова деце и одраслих са сметњама у развоју, као и аукцијска продаја спортских реквизита и опреме, коју су донирали суботички спортисти и спортски клубови. Од прикупљених средстава опремиће се дневни боравци за децу и одрасле и направити дечје игралиште у дворишту „Колевке“.
На аукцијској продаји били су реквизити које су „Колевци“ даривали Боксерски клуб Спартак, Марко Зиђаревић, селектора хокејашке репрезентације Кувајта, Ервин Катона, Ђула Мештер, Радослав Свирчев, Стонотениски клуб Спартак, ЖФК Спартак, ФК Спартак, Елвира Јаноши, Габор Сагмајстер, СРЦ „Срцеф“ Економског факултета, МКК Спартак, ЖОК Спартак, ЖКК Спартак, фудбалер Зоран Кунтић и прослављени стонотенисер Зоран Калинић.
ХВАЛА свима који су се одазвали позиву и на овај начин помогли „Колевци“.
Посебну захвалност дугујемо музичкој групи из Београда "Група грађана", Лани Бранежац, Никола Петровић, Тонко Живановић, Ранко Анђелић, Саша Шарвари, Срђан Бубало, Милорад Мурганић, Предраг Бубало, који су се одрекли хонорара и цело вече забављали госте одличном музиком,
Данијели Андрашић и свима који су учествовали око организације ове манифестације и продајне изложбе честитамо и желимо још пуно овако лепих догађаја.

Posted in Актуелности, Дневни боравак.